Jucarie Teddy

Casute pentru papusi - KidKraft

PDFListeaza

Aventuri in Aer Liber - Binoclu Brainstorm Toys

Pret:
52,00 lei
Detalii produs

Fii un adevarat explorator cu acest binoclu. Datorita unui zoom de 4x si a lentilelor de 30mm acest binoclu va fi ideal pentru aventuri in aer liber. Cu ajutorul busolei inlcuse, vei deprinde abilitati de navigare.

Devino activ cu gama Aventuri in Aer Liber de la Brainstorm Toys. Vei observa o multime de lucruri fascinante cu acest binoclu la indemana. Foarte usor si de marimea unui buzunar, acesta poate fi luat in orice excursie. Binoclul este ajustabil, are un zoom de 4 ori, lentile de 30 mm si protectii anti-alunecare de cauciuc. Datorita snurului inlcus, acesta va fi mereu la indemana. Exista, de asemena, si o busola care te ajuta sa inveti abilitati suplimentare de navigare. Perfect pentru excursii si aventuri in aer liber. In camp deschis, are o vizibilitate de la 135 m la 1000 m.

Recomandat copiilor cu varsta: peste 6 ani.

Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.

Producator: Brainstorm Toys

Cod Produs: E2015

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.