Jucarie Teddy

Casute pentru papusi - KidKraft

PDFListeaza

Casuta de joaca Liam cu leagan simplu

Pret:
12.561,00 lei
Detalii produs

Casuta din lemn cu un singur leagan de la AXI ofera copiilor Dvs distractie nesfarsita! Catararea, alunecarea pe tobogan sau balansul in leagan sunt activitatile preferate ale copiilor mici. Veranda mare o face aceasta casuta unica, permite copiilor sa priveasca mediul inconjurator, isi pot vedea prietenii care vin de departe, sau se pot bucura de libertate in timp ce se leagana ...ore intregi de distractie asigurate!! Pot urca pe scara pentru a intra in casa si apoi coborati pe toboganul lung pentru a se juca in caseta pentru nisip de sub casa si pentru a construii castele de nisip. In aceasta casa de joaca isi pot spune reciproc cele mai bune secrete. Imediat ce inchid geamurile si usa, nimeni nu le mai poate asculta! Usa are o cutie cu scrisori in care copiii pot pune scrisorile atunci cand se joaca de-a postasul. Casuta Liam are o inaltime a platformei de 118 cm si este echipat cu un tobogan mare de 228 cm lungime. Cand copiii au terminat de jucat, cutia de nisip poate fi usor acoperita cu capacul furnizat.

Durabilitate: Casuta din lemn Liam este fabricata din lemn certificat 100% FSC si provine, de asemenea, din paduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere constienta pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strica si este rezistent in mod natural la influentele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe baza de apa si, prin urmare nu dauneaza mediului si este sigura pentru copii (fara substante chimice).

Dimensiuni: Casuta are o inaltime a platformei de 118 cm si o inaltime totala de 291 cm. Locul de joaca are 277 cm lungime si 541 cm latime. O dimensiune interioara de 115 x 113 cm si o inaltime a coamei de aproximativ 166 cm.

Greutate 230 kg. Recomandata copiilor cu varste de la 3 ani. Greutate maxima suportata 150 kg.

Siguranta: Locurile de joaca de la AXI sunt marcate CE si sunt testate si produse in conformitate cu standardele de siguranta EN 71, astfel incat placerea de a juca in siguranta este garantata.

Asamblare usoara: Casele de joaca AXI sunt construite din panouri pre-asamblate, piesele sunt de obicei gaurite in prealabil, astfel incat casa sa poata fi montata intr-o clipa.

Accesorii: Cutie scrisori, doua ferestre transparente pe laterale, fereastra cu obloane in spate, un leagan cu scaun reglabil pe inaltime, 2 ancore la sol pentru un plus de stabilitate.

Varsta: 2 - 10 ani

Producator: AXI

Cod Produs: A030.152.00

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.