Jucarie Teddy

ATENTIE!!! PRELUAM DOAR PRECOMENZI PENTRU PRODUSELE LEGO.

MOMENTAN NU SE STIE EXACT CAND POT FI ONORATE PRECOMENZILE.

IN FORMULARUL DE COMANDA IN CAMPUL NOTE SI CERINTE SPECIALE VA RUGAM INTRODUCETI TEXTUL LEGO2022. COMENZILE SOSITE FARA ACEL TEXT VOR FI ANULATE.

PDFListeaza

4x4 Mercedes Zetros Trial Truck - LEGO Technic

Pret:
1.382,00 lei
Detalii produs

Oricine iubeste jucariile camioane puternice si jucariile de constructie se va distra de minune construind acest model LEGO® Technic (42129) de Camion de testari 4x4 Mercedes-Benz Zetros. Plina de dotari realiste, aceasta jucarie camion ofera o constructie captivanta pentru adultii si copiii de 12 ani si mai mari. Deschide usile cabinei si capota. Verifica suspensia functionala pe toate cele 4 roti si deschide trapa de serviciu pentru a inspecta cutia de viteze. Modelul are de asemenea un motor detaliat cu ventilator de radiator ce se roteste. Pentru prima data in istoria LEGO Technic, acest model are blocare de diferential. Blocheaza si deblocheaza diferentialele folosind aplicatia pentru a manevra camionul pe teren accidentat.

Exploreaza aplicatia.

Cu acest model, constructia este doar inceputul. Foloseste aplicatia CONTROL+ pentru a pune la incercare aceasta masina puternica. Foloseste diferitele ecrane de comanda pentru a conduce si a actiona blocarea diferentialului. Cu provocari si realizari in aplicatie, exista atat de multe moduri de a juca.

Varsta recomandata: 12 ani+

Numarul pieselor in cutie: 2110

Varsta: 12 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 42129

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.

LEGO, logo-ul LEGO si Minifigurina sunt marci inregistrate LEGO Group. ©2021 The LEGO Group”.