Jucarie Teddy

ATENTIE!!! PRELUAM DOAR PRECOMENZI PENTRU PRODUSELE LEGO.

MOMENTAN NU SE STIE EXACT CAND POT FI ONORATE PRECOMENZILE.

IN FORMULARUL DE COMANDA IN CAMPUL NOTE SI CERINTE SPECIALE VA RUGAM INTRODUCETI TEXTUL LEGO2022. COMENZILE SOSITE FARA ACEL TEXT VOR FI ANULATE.

PDFListeaza

Aventurile lui Luigi - Set de baza - LEGO Super Mario

Pret:
272,00 lei
Detalii produs

Prezinta copiilor universul interactiv LEGO® Super Mario™ cu acest Set de baza Aventurile lui Luigi (71387). Un cadou formidabil pentru copii cu spirit de inițiativa, include o figurina LEGO® Luigi™ care ofera reactii expresive instantanee printr-un ecran LCD si difuzor. Jucatorii castiga monede digitale ajutandu-l pe LEGO Luigi sa finalizeze provocari de rotire in balans si zbor, interactionand cu Yoshi roz si invingandu-l pe Boom Boom si un Goomba osos.

Jocul in echipa este distractiv! Copiii se pot juca individual sau cu un prieten, si isi pot conecta LEGO Luigi la LEGO® Mario™ (figurinele suplimentare nu sunt incluse) prin Bluetooth, pentru a castiga monede in plus pentru jocul in echipa. Gaseste instructiuni de constructie in aplicatia gratuita LEGO Super Mario, incluzand inspiratie pentru reconstructia nivelurilor si altele. Posibilitati nelimitate Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario ofera un nou mod de joaca, in lumea reala, cu personaje emblematice Super Mario. Seturile de baza, Seturile de extindere si Pachetele de puteri se combina in moduri nelimitate, pentru a construi niveluri proprii.

Varsta recomandata: 6 ani+

Numarul pieselor in cutie: 280

Varsta: 6 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 71387

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.