Jucarie Teddy

ATENTIE!!! PRELUAM DOAR PRECOMENZI PENTRU PRODUSELE LEGO.

MOMENTAN NU SE STIE EXACT CAND POT FI ONORATE PRECOMENZILE.

IN FORMULARUL DE COMANDA IN CAMPUL NOTE SI CERINTE SPECIALE VA RUGAM INTRODUCETI TEXTUL LEGO2022. COMENZILE SOSITE FARA ACEL TEXT VOR FI ANULATE.

PDFListeaza

Costum de Puteri: Mario Albina - LEGO Super Mario

Pret:
43,00 lei
Detalii produs

Adauga un zumzet exuberant la experienta de joaca LEGO® Super Mario™, cu acest Pachet de puteri suplimentare Mario Albina (71393). Consta dintr-un costum interactiv de albina pentru LEGO® Mario™ (figurina nu este inclusa), care ofera jucatorului sansa de a castiga monede digitale suplimentare facandu-l sa +u201ezboare+u201d si declansand sunete de albine zumzaitoare. Acest set este un super cadou pentru copiii cu spirit de initiativa care detin Setul de baza LEGO Super Mario 71360 ce-l include pe LEGO Mario, sau setul 71387 care include o figurina LEGO® Luigi™.

Aplicatie distractiva.

Gaseste instructiuni de constructie ilustrate in pachet si in aplicatia gratuita LEGO Super Mario. Aplicatia ofera de asemenea un forum sigur unde copiii pot impartasi idei, inspiratie pentru moduri de constructie si joaca, plus alte functii distractive.

Distractie creativa nelimitata.

Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario aduc in lumea reala personajele emblematice Super Mario™. Setul de baza, Seturile de extindere si Pachetele de puteri suplimentare permit fanilor sa-si construiasca propriile niveluri unice pentru joaca pe cont propriu sau in grup.

Varsta recomandata: 6 ani+

Numarul pieselor in cutie: 13

Varsta: 6 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 71393

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.