Jucarie Teddy

ATENTIE!!! PRELUAM DOAR PRECOMENZI PENTRU PRODUSELE LEGO.

MOMENTAN NU SE STIE EXACT CAND POT FI ONORATE PRECOMENZILE.

IN FORMULARUL DE COMANDA IN CAMPUL NOTE SI CERINTE SPECIALE VA RUGAM INTRODUCETI TEXTUL LEGO2022. COMENZILE SOSITE FARA ACEL TEXT VOR FI ANULATE.

PDFListeaza

Daramarea lui Reznor - LEGO Super Mario

Pret:
302,00 lei
Detalii produs

Fa universul LEGO® Super Mario™ si mai pasionant pentru copii, cu acest Set de extindere Daramarea lui Reznor (71390). Include platforme rotative construibile care se invart intorcandu-l pe LEGO® Mario™ si / sau pe LEGO® Luigi ™ (figurinele nu sunt incluse) pe suportul conectat. Foloseste Tija pentru a darama cele doua figurine Reznor de pe platformele rotative si a salva Broscoiul albastru din varf. Setul include de asemenea un Grrrol balansoar, Blocul ? si o teava speciala: Alergare rapida pentru provocari de viteza. (Nota: Setul de baza 71360 sau 71387 este necesar pentru joc.)

Colaborarea este distractiva.

Copiii se pot juca singuri, pot face echipa sau se pot intrece cu un prieten care are o figurina LEGO Mario sau LEGO Luigi. Uita-te in aplicatia gratuita LEGO Super Mario pentru instructiuni de constructie, inspiratie creativa si altele.

Distractie nelimitata.

Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario aduc in lumea reala personajele Super Mario™ preferate de familie si sunt super-cadouri pentru copii. Seturile de baza, Seturile de extindere si Pachetele de puteri permit fanilor sa-si construiasca propriile niveluri unice.

Varsta recomandata: 8 ani+

Numarul pieselor in cutie: 862

Varsta: 8 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 71390

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.