Jucarie Teddy

ATENTIE!!! PRELUAM DOAR PRECOMENZI PENTRU PRODUSELE LEGO.

MOMENTAN NU SE STIE EXACT CAND POT FI ONORATE PRECOMENZILE.

IN FORMULARUL DE COMANDA IN CAMPUL NOTE SI CERINTE SPECIALE VA RUGAM INTRODUCETI TEXTUL LEGO2022. COMENZILE SOSITE FARA ACEL TEXT VOR FI ANULATE.

PDFListeaza

Lumea lui Lakitu - LEGO Super Mario

Pret:
181,00 lei
Detalii produs

Adu o provocare distractiva in universul LEGO® Super Mario™ al copiilor, cu acest Set de extindere Lumea din cer a lui Lakitu (71389). Consta dintr-o platforma de nori rotativa care este invartita glisandu-i inainte si inapoi pe LEGO® Mario ™ si/sau LEGO® Luigi™ (figurinele nu sunt incluse) pe glisoarele nori de jos in incercarea de a-l rasturna pe Lakitu. Setul include figurinele Lakitu, Bill glonte si Fuzzy, plus un Bloc de timp care ofera timp suplimentar in nivel. (Nota: Setul de baza 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv.)

Colaboreaza sau intrece-te.

Copiii se pot juca singuri, pot face echipa sau se pot intrece cu un prieten care are o figurina LEGO Mario sau LEGO Luigi. Uita-te in aplicatia gratuita LEGO Super Mario pentru instructiuni de constructie, inspiratie creativa si altele.

Posibilitati nesfarsite.

Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario aduc in lumea reala personajele populare Super Mario™ si sunt cadouri ideale pentru copiii care au spirit de initiativa pe terenul de joaca. Seturile de baza, Seturile de extindere si Pachetele de puteri permit fanilor sa-si construiasca propriile niveluri unice.

Varsta recomandata: 7 ani+

Numarul pieselor in cutie: 484

Varsta: 7 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 71389

Share

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.