Jucarie Teddy

PDFListeaza

Statie spatiala modulara - LEGO City

Pret:
477,00 lei
Detalii produs

Încântă un astronaut în devenire cu setul de joc cu model LEGO® City Staţie spaţială modulară (60433) pentru copii de 7 ani şi mai mari. Acest inel spaţial futurist este o ancoră orbitală pentru andocarea modulelor de navă spaţială şi capsule cu camere, incluzând un satelit, o motocicletă spaţială, o navetă, un laborator ştiinţific de explorare, un atelier de reparaţii, o bucătărie, spaţii de dormit şi un biodom. Copiii pot schimba modulele între ele pentru a-şi crea staţia spaţială perfectă sau le pot conecta la navetă pentru a forma un tren spaţial grozav. Setul mai include şi 6 minifigurine membri ai echipajului, pentru aventuri memorabile în spaţiul cosmic.

Du-ţi copilul într-o aventură de construcţie captivantă cu aplicaţia LEGO Builder. În aplicaţie, copiii pot apropia şi roti seturile pentru a le vizualiza din toate unghiurile pe măsură ce le construiesc.

Jucăriile LEGO City pe tema spaţiului conţin vehicule realiste, structuri detaliate şi personaje impresionante care combină imaginarul şi realitatea pentru joacă creativă fără limite. Acest set include sistem special cu sas pentru conectarea la alte seturi de joc LEGO cu tematică spaţială compatibile (vândute separat).

Varsta recomandata: 7 ani+

Numarul pieselor in cutie: 1097

Varsta: 7 ani+

Producator: LEGO

Material: Plastic

Cod Produs: 60433

Comentarii

Inca nu sunt comentarii pentru acest produs.
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa intrati in cont.