Jucarie Teddy

Termeni si Conditii

1. CADRUL LEGAL AL MAGAZINULUI

Acest magazin online se afla in proprietatea P.F.A. Lelek Iozsef, Nr. Reg. Com. F05/2493/12.11.2010, Cod Unic de Inregistrare 27703045 din 12.11.2010

Numar de Inregistrare in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 18333

2. INFORMATII GENERALE PRIVIND MAGAZINUL

 • Preturile afisate in magazin includ toate taxele, in afara de costul transportului.
 • Costul transportului este suportat de catre client (in cazul in care produsul comandat nu beneficiaza de transport gratuit).
 • Jucariile sunt transportate la cumparator cu ajutorul serviciilor de curierat.
 • Contravaloarea jucariilor se achita de catre cumparator in numerar (cash) catre curier.
 • Dupa ce am primit comanda online de la dumneavoastra, o sa va contactam pe cale telefonica pentru a verifica si pentru a confirma datele si informatiile furnizate de catre dumneavoastra.
 • Comenzile sunt onorate in 24 – 72 de ore de la confirmarea comenzii.
 • Daca doriti sa platiti prin virament bancar, Paypal sau printr-o alta modalitate respectiv daca dorit ca transportul sa se realizeze altfel avem rugamintea sa ne contactati.

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizeaza in conformitate cu cele prevazute la punctul anterior. In cazul in care un produs nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat despre acest lucru de catre operatorii nostrii, in momentul confirmarii comenzii. Intr-un asemenea caz veti avea posibilitatea de a anula comanda sau de a mentine activ pana la reinnoirea stocului cu produsul/produsele comandate. In cazul in care veti mentine activ comanda, o sa va anuntam imediat dupa reinnoirea stocului cu produsul/produsele comandate.

Nicio comanda nu va fi procesata pana cand nu veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. In cazul in care dupa 3 incercari nu vom putea intra in contact cu dumneavoastra procesarea va fi amanata. Iar ulterior vom trimite un email la adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site in care va vom cere confirmarea comenzii. Livrarea oricarui produs este posibil doar dupa confirmarea comenzii de catre cumparator.

4. RESPONSABILITATEA NOASTRA PRIVIND PRODUSELE DIN MAGAZIN

Descriere produselor care sunt vizibile pe site provin de la furnizorii si de la partenerii nostri astfel nu putem garanta in totalitate corectitudinea informatiilor privind caracteristicile produselor. Astfel magazinul nostru nu poate fi facut responsabil in cazul unor neconcordante de acest gen.

In continuare avem rugamintea sa intelegeti ca nu putem desface ambalajele originale ale produselor pentru a verifica starea lor. Acest lucru nu este posibil deoarece nu dispunem de uneltele si de materialele necesare pentru reambalare. De aceste materiale originale de ambalare dispune doar producatorul produselor.

5. RETURNAREA PRODUSELOR

Magazinul nostru garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor care sunt neconforme cu descrierea lor de pe site sau care prezinta defectiuni de fabricatie, in termen de 5 zile calendaristice de la receptionarea acestora de catre dumneavoastra. Clientul avand obligatia de a semnala acest lucru in intervalul mai sus amintit. De asemenea puteti solicita si returnarea contravalorii acestor produse.

Intr-un asemenea caz costul livrarii precum si al returului va fi suportat de catre client. Un produs poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, adica daca nu prezinta semne de uzura si de folosinta. De asemenea impreuna cu produsul va trebui sa returnati si ambalajul produsului, tot intr-o stare perfecta.

6. GENERALITATI

Prin utilizarea site-ului nostru va declarati automat acordul dumneavoastra deplin cu termenii si conditiile de mai jos

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu utilizati date si informatii false si de asemenea sunteti de acord sa nu utilizati datele personale al unei alte persoane pentru a beneficia de serviciile si produsele site-ului.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut pentru care nu aveti dreptul legal.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: continutul, serviciile cu si fara plata  precum si pretul produselor pot fi modificate oricand, sau pot fi intrerupte periodic sau definitiv, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.

Magazinul nostru nu poate fi facut responsabil in cazul unor intarzieri de transport. In acest sens magazinul nostru incheie responsabilitatea in momentul in care a predat produsele curierului. Dar totusi dorim sa fim informati in asemenea cazuri pentru a putea analiza si solutiona motivele intarzierii.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: imaginile si fotografiile prezente pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea prin culoare, marime, sau prin alte aspecte.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: site-ul nostru nu este responsabil pentru eventualele pagube morale, materiale sau de orice alta natura pe care le inregistrati in urma sistarii sau modificării serviciilor noastre si de asemenea sunteti de acord sa renuntati la orice despagubire din partea noastra.

Site-ul nostru poate contine legaturi web catre alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

Nu asumam raspunderea in ceea ce priveste utilizarea site-ului de catre dumneavoastra. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca in urma unor prejudicii suferite de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri.

Nu putem garanta ca in functionarea site-ului nu pot aparea disfunctionalitati, pierderi de date sau alte erori. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca in urma unor prejudicii suferite de acest gen de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri.

Termenii si conditiile ale acestui site pot fi modificate oricand iar folosirea continua a site-ului de catre utilizatori reprezinta acceptul termenelor modificate.

Mentinem dreptul de a incheia oricand activitatea site-ului cu o notificare prealabila sau fara.

Mentinem dreptul de a restrictiona un utilizator care nu a respectat termenii si conditiile site-ului in actiunea lui a beneficia in continuare de serviciile si de produsele site-ului.

7. CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pe baza politicii noastre de confidentialitate nu oferim altor parti informatii cu caracter personal sau de alta natura despre utilizatorii site-ului, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este necesar pentru a respecta legile in vigoare. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se desfasoara pe baza legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare respectiv pe baza Regulamentului nr. 679 GDPR din 27 aprilie 2016.

Pe baza datelor personale introduse la inregistrare de catre utilizatori, cei din urma vor avea dreptul de a introduce, modifica si sterge diferite continuturi pe site-ul nostru.

Furnizarea datelor cu caracter personal cerute de catre noi nu este obligatorie insa cei care refuza furnizarea acestor date nu vor putea beneficia de unele sau mai multe produse si servicii ale site-ului nostru.

Datele cu caracter personal, care au fost introduse de catre utilizatorii site-ului www.jucariijoey.ro in formularele online (de exemplu: formularul de comanda), sunt administrate de catre D-l. Lélek József, Tel: 0746 656 146, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Jud. Bihor, Oras Sacueni, Str. Emanoil Gojdu, Nr. 11

Scopurile pentru care colectam date cu caracter personal sunt urmatoarele: 1.) procesarea comenzilor; 2.) emiterea facturii fiscale. Colectam doar acele date cu caracter personal care sunt strict necesare pentru procesarea comenzilor si pentru emiterea facturii fiscale. Aceste date cu caracter personal sunt urmatoarele: nume, nume de utilizator, adresa de email, adresa postala, numar de telefon. Colectam date cu caracter personal doar despre utilizatorii site-ului www.jucariijoey.ro

Datele cu caracter personal mentionate mai sus, in afara de numele de utilizator, sunt transmise firmei de curierat rapid Fan Courier si/sau catre Posta Romana. Acest lucru este necesar pentru procesarea - finalizarea comenzilor.

Daca un utilizator nu plaseaza comenzi pe site, timp de 5 ani, atunci datele cu caracter personal al acestui utilizator vor fi sterse. Cei 5 ani se calculeaza de la data la care a fost plasata ultima comanda, iar stergerea datelor cu caracter personal are loc in prima zi lucratoare dupa expirarea celor 5 ani (1825 zile calendaristice). Insa la cererea utilizatorilor aceste date pot fi sterse si mai repede.

Utilizatorii pot vizualiza, modifica sau sterge datele lor cu caracter personal in cursul procesului de inregistrare in sectiunea Inregistrare Daca un utilizator doreste modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal atunci poate face acest lucru in sectiunea Contul meu daca este un utilizator inregistrat, sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numarul de telefon 0746 656 146.

La solicitarile utilizatorilor privind modificarea si stergerea datelor cu caracter personal raspundem in termen de 72 de ore in cazul in care aceste solicitari sosesc prin email. Solicitarile venite pe cale telefonica sau prin sectiunea Contul meu vor produce efecte imediate.

Utilizatorii site-ului www.jucariijoey.ro au dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, conform articolului 20 din Regulamentul nr. 679 GDPR din 27 aprilie 2016. Utilizatorii care doresc exercitarea acestui drept trebuie sa ne anunte la urmatorul numar de telefon: 0746 656 146 sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De asemenea utilizatorii www.jucariijoey.ro au urmatoarele drepturi privind datele lor cu caracter personal: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de notificare privind rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie. In cazul in care un utilizator doreste sa exercite aceste drepturi ne poate contacta la urmatorul numar de telefon: 0746 656 146 sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Toti utilizatorii site-ului au dreptul la acces, dreptul la interventie, dreptul de opozitie precum si toate celelalte drepturi conferite de catre legile in vigoare asupra datelor cu caracter personal. Acest lucru se poate realiza fie cu ajutorul nostru, adresandu-ne in aceasta privinta la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau in mod direct si independent de catre fiecare utilizator pe baza parolei si pe baza numelui de utilizator cu ajutorul carora fiecare utilizator are dreptul la libera actiune asupra datelor personale proprii.

8. POLITICA DE COOKIE-URI.

Site-ul www.jucariijoey.ro utilizeaza cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza utilizatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie HTTP, un modul cookie sau pur si simplu"cookie" este un fisier de mici dimensiuni format din litere si numere, trimis de un server unui navigator web (cum ar fi de exemplu Internet Explorer sau Chrome) si apoi trimis inapoi de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-urile sunt stocate pe computerul, sau dispozitivele unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”. Cookie-urile nu contin programe, linii de cod, software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatii de pe calculatorul utilizatorului.

Site-ul nostru foloseste urmatoarele cookie-uri:

 1. Cookie-uri de performanta: retin preferintele utilizatorului pe site-ul nostru, astfel nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Exemplu: setarile volumului pentru video player.
 2. Cookie-uri de inregistrare, autentificare si sesiune: cand va inregistrati pe site-ul nostru, generam un cookie care ne anunta daca sunteti deja inregistrat sau nu. Serverul nostru foloseste aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Acest cookie este strict necesar si ajuta la diferentierea Dumneavoastra de alti utilizatori care acceseaza site-ul in acelasi timp.
 3. Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor: de fiecare data cand un utilizator viziteaza site-ul nostru scriptul google analytics instalat pe site-ul nostru genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza site-ul nostru.
 4. Alte cookie-uri apartinand tertelor parti: pe unele pagini, tertii pot seta propriile lor cookie-uri, in scopul de a urmari evolutia unei aplicatii. De exemplu, cand distribuiti un articol de pe site-ul nostru folosind butonul pentru retelele sociale, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Cookie-urile imbunatatesc experienta de navigare pe site-ul nostru. Ele pot fi sterse sau blocate insa, daca veti face acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului nostru sa nu functioneze corespunzator.

Informatiile asociate cookie-urilor nu sunt utilizate pentru a va identifica personal. Cookie-urile sunt folosite doar pentru scopurile descrise aici, ele nu sunt dezvaluite nici unei terte parti.

Cum puteti opri, sterge, dezactiva, controla cookie-urile?

Cookie-urile pot fi sterse de pe orice calculator, inclusiv de pe calculatorul dumneavoastra respectiv si de pe toate celelalte dispositive de pe care se poate accesa Internetul. De asemenea browserele pot fi setate astfel incat sa blocheze cookie-urile. Insa daca veti face acest lucru, veti fi nevoit sa setati manual unele preferinte, de fiecare data cand vizitati site-ul. Respectiv s-ar putea ca unele servicii sau optiuni sa nu functioneze.

Puteti opri, sterge, dezactiva, controla cookie-urile cum doriti dumneavoastra. Pentru detalii si informatii suplimentare puteti consulta urmatoarele site-uri: aboutcookies.org - allaboutcookies.org - youronlinechoices.com/ro/

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre cookie-uri, ne puteti contacta la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

9. SESIZARI

In situatia in care printr-un continut al site-ului ati suferit un oarecare prejudiciu va rugam sa semnalati acest lucru in scris. In situatia in care observati ca un continut al site-ului nu corespunde normelor de conduita etica sau contravine legilor in vigoare va rugam sa semnalati acest lucru in scris. De asemenea pentru orice alta nelamurire sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati.

10. DISPOZITII FINALE

Valoarea termenilor si conditiilor de mai sus este aceeasi cu un contract valabil incheiat.